Op onze corona informatiepagina vind je alles voor een onbezorgde vakantie bij Roompot.

Aankomst en vertrek

Algemeen

Parkeren

Bij aankomst parkeer je je auto op het openbare parkeerterrein bij de aankomstreceptie.

Eigen vervoer

Reis je met een navigatiesysteem? Gebruik dan het volgende adres: Strandslag Julianadorp. De receptie bevindt zich aan de achterzijde op de openbare parkeerplaats Strandslag Julianadorp.

Openbaar vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Den Helder Zuid. Vervolgens neem je buslijn 30 of 32 naar Julianadorp en stap je uit bij de halte Tigchelaarstraat. Vervolgens loop je in westelijke richting over de Van Foreestweg en sla je aan het einde van de weg linksaf, na enkele minuten vind je Strandhuisjes Julianadorp aan je linkerzijde. Deze looproute duurt circa 25 minuten.

Aankomst en vertrek

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Je kunt je melden bij de receptie, hier ontvang je de sleutel. Inchecken is mogelijk op maandag en vrijdag tot 20.00 uur. Als je later wilt inchecken, kan je contact opnemen met de receptie via telefoonnummer +31 - (0)223 20 00 07.

Vertrek

Je kunt uitchecken tot 10.00 uur.

Bagageservice 

Aankomstdagen 

Op aankomstdagen vervoert de tractor je gelabelde en afgesloten bagage (maximaal 1 stuk van 23 kg per persoon) vanaf de parkeerplaats naar het terras van je strandhuis. Dit kan om 16.00, 17.00, 18.00 en op vrijdag ook om 19.30 uur. Vervoer van bagage is voor eigen risico. 

Vertrekdagen 

Op de standaard vertrekdagen rijdt de tractor één keer langs alle strandhuisjes, startend vanaf 09.00 uur bij nummer 491 en eindigend bij nummer 401. Let op: je afgesloten bagage dient dus om 09.00 uur klaar te staan! De bagage wordt vervolgens naar de centrale parkeerplaats gebracht, waar je jouw bagage zelf in ontvangst dient te nemen. Wanneer er veel bagage vervoerd moet worden, rijdt de tractor meerdere ritten naar de centrale parkeerplaats. De tractor rijdt echter maar één keer langs je strandhuis. Op zondag is er om 17.00 uur een extra bagageservice vanaf het strand naar de centrale parkeerplaats. Vervoer van bagage is voor eigen risico. 

<