Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Aankomst en vertrek

Algemeen

Toegankelijkheid

De Beach Houses zijn alleen te voet bereikbaar via een duinpad op ongeveer 10-15 minuten wandelen, afhankelijk van je huisnummer. De locatie is hierdoor niet geschikt voor personen die slecht ter been zijn.

Parkeren

Bij aankomst parkeer je je auto op het openbare parkeerterrein bij het Aankomst Service point. Bekijk hier de plattegrond.

Eigen vervoer

Reis je met een navigatiesysteem? Gebruik dan het volgende adres: Strandslag Julianadorp of Zanddijk 93. Het Aankomst Service point bevindt zich aan de achterzijde op de openbare parkeerplaats Strandslag Julianadorp.

Openbaar Vervoer

Het dichtstbijzijnde treinstation is Den Helder Zuid. Vervolgens neem je buslijn 30 of 32 naar Julianadorp en stap je uit bij de halte Tigchelaarstraat. Vervolgens loop je in westelijke richting over de Van Foreestweg en sla je aan het einde van de weg linksaf, na enkele minuten vind je Strandhuisjes Julianadorp aan je linkerzijde. Deze looproute duurt circa 25 minuten.

Barbecue en vuurkorven

Op het terras van je Beach House is barbecueën en het gebruik van vuurkorven niet toegestaan in verband met brandgevaar. Daarbuiten is het gebruik van een barbecue alleen toegestaan onder de volgende voorwaarden:

  • Geen overlast voor de andere gasten door rook e.d.;
  • De barbecue dient op een veilige plaats te staan;
  • Naast de barbecue moet een emmer water of zand staan;
  • Alleen aanmaken met aanmaakblokjes;
  • Open vuur direct op de grond is niet toegestaan;
  • Indien er gevaar bestaat voor duinbrand, dan behouden wij ons het recht voor om barbecueën niet toe te staan.

Gourmetten en grillen

Gebruik van gourmetstellen, grillplaten, elektrische ovens, etc. is niet toegestaan in verband met elektrische storingen.

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan in de Beach Houses.

Kinderstoelen

Kinderstoelen staan niet standaard in de Beach Houses.

Bolderwagen

Tijdens het inchecken ontvang je de sleutel van jouw bolderwagen. Deze kun je tijdens jouw verblijf gratis gebruiken. Het bolderwagenpark bevindt zich achter het aankomst Service Point op de openbare parkeerplaats. Wel zo gemakkelijk om extra bagage te vervoeren! Tijdens het boeken wordt er automatisch € 10,- borg gerekend voor de bolderwagen. Wanneer je na het uitchecken de bolderwagen retour brengt naar het bolderwagenpark, krijg je automatisch je borg teruggestort.

Aankomst

Vanaf 16.00 uur ben je van harte welkom op ons park. Je kan je melden bij het Aankomst Service point, hier ontvang je de sleutel. Dit Service point bevindt zich achteraan op het openbare parkeerterrein aan de Zanddijk, ter hoogte van Strandslag Julianadorp. Inchecken is mogelijk op maandag tot 18.00 uur en vrijdag tot 20.00 uur. Kom je aan op een andere dag of na sluitingstijd van het Aankomst Service point? Meld dit dan vooraf via telefoonnummer +31 - (0)223 20 00 07.

Bagageservice

Op aankomstdagen vervoert de tractor je gelabelde en afgesloten bagage (maximaal 1 stuk van 23 kg per persoon) vanaf de parkeerplaats naar het terras van je Beach House rond 16.00, 17.00, 18.00 en op vrijdag ook rond 19.30 uur. Vervoer van bagage is voor eigen risico.

Vertrek

Je kan uitchecken tot 10.00 uur, late check-out is niet mogelijk.

Bagageservice

Op de standaard vertrekdagen rijdt de tractor één keer langs alle Beach Houses, startend vanaf 09.00 uur bij nummer 491 en eindigend bij nummer 401. Let op: je afgesloten bagage dient dus om 09.00 uur klaar te staan! De bagage wordt vervolgens naar de centrale parkeerplaats gebracht, waar je je bagage zelf in ontvangst dient te nemen. Wanneer er veel bagage vervoerd moet worden, rijdt de tractor meerdere ritten naar de centrale parkeerplaats. De tractor rijdt echter maar één keer langs je Beach House om bagage in te laden. Op zondag is er om 17.00 uur een extra bagageservice vanaf het strand naar de centrale parkeerplaats. Hiervoor kun je aanmelden bij het Strand Service point. Vervoer van bagage is voor eigen risico.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.