Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Bekijk 0 reviews

Naam: Renske Van Nieuwamerongen
Datum: 09 juni 2024

Het was echt top. Zoals al geschreven had ik het fijn gevonden als er even zand (stof)gezogen was voordat we aankwamen. Dit was duidelijk niet gebeurd. Ik heb zelf elke dag even gezogen zodat het bij gehouden is.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Mirjam Troendle-Mulder
Datum: 08 juni 2024

Het was onze 3e vakantie en ik zou dolgraag ieder jaar weer terugkomen! Ultiem genot, alleen maar zee! Heerlijk!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Hayo Kindermann
Datum: 03 juni 2024

Het was ons derde bezoek aan de strandhuisjes en het was weer super leuk, het personeel is super lief en de huisj zijn geweldig. We zullen snel terug zijn.
Tot straks.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Martina Majolée
Datum: 03 juni 2024

Over het park, de dienstverlening niets dan goeds. Deze (26ste) keer viel alleen het weer wat tegen.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024

Heerlijk, mooi uitzicht, perfecte locatie.
Aan de andere kant van het huisje ook een stukje dek zodat je daar in het ochtend zonnetje kan zitten

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Unieke locatie en zeer degelijke huisjes die ook nog eens heel mooi, sfeervol en comfortabel zijn.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024

Geweldig dit is de tweede keer!
Ben slecht ter been en erg blij met de parkeervergunning voor de hefboom!
Hoewel die deze keer heel weinig in gebruik was zodat je je pasje niet hoefde te gebruiken

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Mooi huisje met prima voorzieningen, vooral ideaal is natuurlijk dat je heel dicht op het strand zit.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Prima bevallen, prachtige locatie en strandhuis dik in orde.
Enige wat we allen hebben ervaren is dat de zitbank en de bank van de eethoek beide niet comfortabel zijn om op te zitten. We hebben na een midweek in het strandhuis alle drie rugpijn.
Verder zeer genoten!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.