Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur
rating-pie

Strandhuisjes Julianadorp scoort gemiddeld een 9,4

We hechten veel belang aan de vakantiebeleving en feedback van onze gasten. Daarom tonen we alleen beoordelingen van geverifieerde gasten die daadwerkelijk bij ons boekten en hebben verbleven. Zij gaven hiervoor hun schriftelijke toestemming en worden niet betaald. Beoordelingen worden op geen enkele manier beïnvloed. Beoordelingen met een 6 of lager worden handmatig getoetst en verwerkt. Ze worden niet allemaal gepubliceerd. Het gemiddelde cijfer is berekend uit 679 beoordelingen.

  • Algehele verblijf
    9.3
  • Gastvrijheid
    9.3
  • Onderhoud
    8.7
  • Schoonmaak
    8.4
  • Service point
    9.4
  • Vakantieverblijf
    9

Bekijk 679 reviews

Naam: Geverifieerde gast
Datum: 19 mei 2024

Heerlijk, mooi uitzicht, perfecte locatie.
Aan de andere kant van het huisje ook een stukje dek zodat je daar in het ochtend zonnetje kan zitten

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 17 mei 2024

Unieke locatie en zeer degelijke huisjes die ook nog eens heel mooi, sfeervol en comfortabel zijn.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 15 mei 2024
  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 14 mei 2024

Geweldig dit is de tweede keer!
Ben slecht ter been en erg blij met de parkeervergunning voor de hefboom!
Hoewel die deze keer heel weinig in gebruik was zodat je je pasje niet hoefde te gebruiken

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 13 mei 2024

Mooi huisje met prima voorzieningen, vooral ideaal is natuurlijk dat je heel dicht op het strand zit.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 10 mei 2024

Prima bevallen, prachtige locatie en strandhuis dik in orde.
Enige wat we allen hebben ervaren is dat de zitbank en de bank van de eethoek beide niet comfortabel zijn om op te zitten. We hebben na een midweek in het strandhuis alle drie rugpijn.
Verder zeer genoten!

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    7
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: H Veenstra
Datum: 08 mei 2024

Een fantastische ervaring!
De hele dag op het strand zijn. Wel de voordelen, niet de nadelen.
Alleen jammer dat we als gezin niet allemaal komen douchen ivm beperkt warm water.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Schoonmaak
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 08 mei 2024

Fantastisch uitzicht op de zee. Huisjes mogen schoner. Maar al met al geweldig.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Schoonmaak
    6
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Lianne
Datum: 07 mei 2024

De locatie was super! We hebben genoten van het uitzicht vanuit het huisje ook. De medewerkers waren allemaal vriendelijk en meedenkend. We vonden het gekozen startpakket fijn maar de koffie echt aan de krappe kant met maar 2 cupjes. De bagage werd echt goed geregeld op de aankomst en vertrekdag. Het zou handig zijn als er ook een plek om de bolderkarren te kunnen stallen bij de andere parkeerplaats zou zijn (wij zaten namelijk in een hoog nummer, wat we verder heel fijn rustig vonden). We hebben enorm genoten en genieten nog steeds na ook.

  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    8
  • Service point
    7
  • Vakantieverblijf
    7
  • Schoonmaak
    7
  • Onderhoud
    7
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 07 mei 2024

Het was heerlijk! De locatie is prachtig en alle medewerkers waren ontzettend aardig. Ik zou maar 1 week gaan, maar dat werden er 2 en ik kom zeker een paar keer per jaar terug!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Schoonmaak
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.