Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Naam: Paul de Vries
Datum: 29 september 2023

Prachtige locatie, (goed strandpaviljoen ier naast) Groene energie, boven verdieping iets te laag.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: N. Mol
Datum: 27 september 2023

Heerlijk! Het was onze derde keer in een strandhuisje. Schitterende locatie, ruim en luxe huisje en hele vriendelijk medewerkers. Ik zou er wel willen wonen :)
Nu al zin in de volgende keer!

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Marenne Hoogendijk
Datum: 27 september 2023

Schitterende locatie, bijzonder verblijf, schoon leeg rustig strand.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Ron De Kuiper
Datum: 26 september 2023

Prachtige ligging, privacy, bereikbaarheid. Prima ervaring.

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Dennis Mellink
Datum: 26 september 2023
  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Arie de Groot
Datum: 26 september 2023

prima

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    10
rating-pie
Naam: Agnes Ditters
Datum: 25 september 2023

De unieke ligging en de rust is geweldig. (Geen verdere bebouwing) De mensen respecteren elkaars privacy. Ondanks dat de huisjes dicht op elkaar staan. En het personeel is erg efficiƫnt en service gericht.

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    8
  • Vakantieverblijf
    9
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Rob Stegeman
Datum: 23 september 2023

Ik ben hier nu al diverse jaren geweest en elke keer op een ander moment van het jaar en het is elke keer weer thuiskomen!

  • Algehele verblijf
    9
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    9
rating-pie
Naam: Geverifieerde gast
Datum: 23 september 2023
  • Algehele verblijf
    8
  • Gastvrijheid
    9
  • Service point
    9
  • Vakantieverblijf
    8
  • Onderhoud
    8
rating-pie
Naam: Diana Diana
Datum: 23 september 2023

VEEL TE DUUR WANNEER JE ALLEEN GAAT

  • Algehele verblijf
    10
  • Gastvrijheid
    10
  • Service point
    10
  • Vakantieverblijf
    10
  • Onderhoud
    1
rating-pie

Per vakantieverblijf gelden verplicht bijkomende kosten. Deze kosten verschillen per vakantieverblijf en zijn terug te vinden in de pop-up die bij elke prijs getoond wordt. Aan de vermelde prijzen kunnen geen rechten worden ontleend.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.