Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Geniet van een vakantie in Julianadorp aan Zee

Het water verkennen, lange wandelingen over het strand maken en oud-Hollandse cultuur ontdekken? Het kan allemaal wanneer je tijdens een vakantie Julianadorp aan Zee verkent. Roompot heeft als grootste kustspeler van Nederland natuurlijk ook een vakantiepark in Noord-Holland aan zee waar jij je helemaal op je gemak voelt. Bij de strandhuisjes van Julianadorp kun je iedere dag iets anders ondernemen, van sportieve activiteiten met de kinderen tot heerlijk relaxen op het strand. Het maakt niet uit wat je bestemming is, want een vakantie in Julianadorp aan Zee vul je helemaal op je eigen manier in.

Overnachten in luxe beach houses

Tijdens je vakantie in Julianadorp aan Zee kun je van een unieke ervaring genieten in de strandhuizen van Roompot. Hier slaap je op het strand, met een prachtig uitzicht over zee. Val in slaap op de luxe bedden terwijl je de ruisende golven op de achtergrond hoort en begin je dag goed met een kop koffie op je eigen veranda, waarbij je geniet van de frisse zeewind. Je komt niets tekort wanneer je gaat overnachten in Julianadorp, want alle beach houses zijn uitgerust met een open keuken en een uitnodigende zithoek. Neem ook de kinderen mee voor een vakantie in Julianadorp aan Zee, want er is een traphekje en campingbedje aanwezig.

Faciliteiten op het park

Kies je ervoor om op ons vakantiepark in Julianadorp te verblijven, dan mag je rekenen op een vakantie vol rust en natuur. Het gebied rond je vakantiehuis in Julianadorp is zoveel mogelijk met rust gelaten, waardoor je je helemaal kunt onderdompelen in de sfeer van de Noord-Hollandse kust. Natuurlijk kun je bij de receptie terecht voor het huren van fietsen en bolderkarren. Verder verzorgt surfschool High5 leuke lessen bij de badplaats Julianadorp aan Zee. Als gast van ons vakantiepark aan de kust in Noord-Holland heb je ook toegang tot de faciliteiten van vakantiepark Callassande en mag je subtropisch zwembad Ooghduyne bezoeken.

Genieten van de kust

De natuur is altijd dichtbij wanneer je je vakantie in Julianadorp aan Zee doorbrengt. Waai uit tijdens een lange strandwandeling of neem een verfrissende duik in zee. Watersporters genieten hier ook volop, want je kunt waterskiƫn, windsurfen en zeilen wanneer je komt overnachten in Noord-Holland. Bezoek ook verschillende natuurgebieden tijdens je vakantie in Julianadorp aan Zee. Zo geniet je van het veelzijdige landschap van nationaal park Zuid-Kennemerland, met duinen, meren en bossen. Ook natuurgebied het Zwanenwater is het bezoeken waard, vooral wanneer je graag vogels spot.

Activiteiten voor het hele gezin

Wil je samen met de kinderen genieten van een vakantie in Julianadorp aan Zee? Geen probleem, want de kop van Noord-Holland biedt genoeg leuke activiteiten voor jong en oud. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan de Zaanse Schans wanneer je in Julianadorp aan Zee je vakantie doorbrengt. Leer hier over oude ambachten, bezoek de historische molens of kijk je ogen uit in het Bakkerijmuseum. Avontuurlijke kinderen vermaken zich bij De KlimVallei, een klimpark waar een uitdagende route is uitgestippeld die van boomtop naar boomtop leidt.

De steden van Noord-Holland

Kom je overnachten in Noord-Holland, dan mag je een bezoek aan een van de sfeervolle steden niet overslaan. Alkmaar is makkelijk te bereiken tijdens je vakantie in Julianadorp aan Zee. Bezoek het Stedelijk Museum om meer te weten te komen over de lokale geschiedenis en om prachtige kunst te bewonderen. Den Helder is ook het bezoeken waard tijdens je vakantie in Julianadorp aan Zee, vooral wanneer je het Napoleontisch Fort Kijkduin wilt bezoeken. Dit fort is vandaag de dag een museum en er is een aquarium aanwezig.

Een vakantie in Julianadorp aan Zee met Roompot

Bij Roompot kun je altijd een strandhuis huren in Julianadorp aan Zee, voor een onvergetelijke vakantie. Je geniet niet alleen van de bijzondere locatie op het strand, maar kunt ook volop wandelen, watersporten en avonturen beleven in de omgeving. Benut je vakantie in Julianadorp aan Zee om musea te bezoeken met de kinderen of ga juist vogels spotten in een van de natuurgebieden. Deze veelzijdigheid maakt een vakantie in Julianadorp aan Zee ideaal voor ieder gezelschap.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.