Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.

  • Omboekgarantie tot 28 dagen
  • Flexibel betalen
  • Gratis annuleren binnen 24 uur

Genieten op een vakantiepark in Julianadorp aan Zee

Slaap op het strand, word wakker met het geluid van ruisende golven op de achtergrond en maak lange wandelingen door de duinen. Het kan allemaal wanneer je vanuit een vakantiepark Julianadorp aan Zee verkent. Roompot heeft als grootste kustspeler van Nederland natuurlijk ook een vakantiepark in Julianadorp, waar je kunt genieten van al het moois dat de kust te bieden heeft. Het maakt niet uit wat je bestemming is, want bij je huisje op het strand van Noord-Holland kun je surfen, rustig wandelen, culturele steden bezoeken of leuke dagjes uit beleven met de kinderen. Dat maakt een verblijf op ons vakantiepark in Julianadorp aan Zee leuk voor ieder gezelschap.

Verblijf in luxe villa's op het strand

Het ontbreekt je aan niets wanneer je in Julianadorp aan Zee een huisje boekt. Alle accommodaties op ons vakantiepark in Julianadorp aan Zee zijn beach houses, wat betekent dat je een unieke overnachting op het strand beleeft. De woningen zijn ruim opgezet en geschikt voor groepen tot zes personen. Maak gebruik van de moderne keuken, geniet van de sfeervolle loungehoek en ontdek het uitzicht vanaf je eigen veranda. Ook kinderen zijn welkom op ons vakantiepark in Julianadorp aan Zee, met voorzieningen als een traphekje en campingbed.

Voorzieningen op het park

Het vakantiepark in Julianadorp aan Zee staat vooral in het teken van rust en natuur. Zo kun je er heerlijk wandelen en is het mogelijk om mee te doen met de activiteiten van surfschool High5!. Verder is het mogelijk om fietsen en bolderkarren te huren bij je vakantiehuisje in Noord-Holland aan de kust. Als gast van ons vakantiepark in Julianadorp aan Zee heb je ook gratis toegang tot het nabijgelegen subtropisch zwembad Ooghduyne en mag je gebruikmaken van de faciliteiten op vakantiepark Callassande.

Ontdek de natuur van de kop van Noord-Holland

Aan mooie natuur geen gebrek rondom je vakantiehuisje aan zee in Noord-Holland. Je hoeft je beach house maar te verlaten en je loopt al over een rustig strand, waar je natuurlijk ook een duik in het water kunt nemen. Je kunt het landschap ook op een unieke manier leren kennen door een kano te huren en een van de kanoroutes in de omgeving te volgen. Wandelaars genieten van een bezoek aan de Schoorlse duinen, de hoogste duinen van Nederland.

Bezoek culturele steden

Er liggen verschillende steden in de buurt van ons vakantiepark in Julianadorp aan Zee. Zo ben je in een mum van tijd in Den Helder. Bezoek hier het bekende Maritiem Museum of treed in de voetsporen van Napoleon tijdens een bezoek aan Fort Kijkduin. Ook Alkmaar is makkelijk te bezoeken wanneer je in een vakantiehuis in Julianadorp verblijft. Bezoek het Hollands Kaasmuseum of ontdek prachtige kunst in het Stedelijk Museum Alkmaar. Een bezoek aan de Kaasmarkt mag je ook niet vergeten wanneer je op ons vakantiepark in Julianadorp aan Zee verblijft.

Genieten met de kinderen

De kinderen hoeven zich geen moment te vervelen wanneer ze in Julianadorp aan Zee op een vakantiepark verblijven. Het strand en de zee liggen natuurlijk in de buurt, maar de kleintjes kijken ook hun ogen uit bij Dierenpark Hoenderdaell. Zijn ze toe aan een sportieve dag uit? Vanuit het vakantiepark in Julianadorp aan Zee bereik je De KlimVallei gemakkelijk. Dit park heeft een groot klimparcours waar ook kleine durfallen hun lef kunnen laten zien. Verder zijn Speelderij de Batavier en Attractiepark De Goudvis leuke bestemmingen wanneer je vanuit je vakantiepark Julianadorp aan Zee wilt verkennen.

Een vakantiepark in Julianadorp aan Zee van Roompot

Uitwaaien op het strand wanneer je maar wilt en slechts een paar minuten lopen naar de mooiste duingebieden? Je maakt het mee wanneer je op een vakantiepark in Julianadorp aan Zee overnacht. Roompot heeft de mooiste bestemmingen aan zee, waaronder de strandhuisjes van Julianadorp, waar je direct op het strand slaapt. Hier vul je je vakantie helemaal op je eigen manier in. Ga uitdagend watersporten, bezoek interessante musea of ontdek de leukste speeltuinen met de kinderen. Het kan allemaal vanuit een vakantiepark in Julianadorp aan Zee.

Wat je bestemming ook is, je vindt het bij Roompot.

Omboekgarantie tot 28 dagen

Gewijzigde plannen? Geen probleem, tot 28 dagen voor aankomst wijzig je gratis je boeking. 

Flexibel betalen

Kosteloos in termijnen betalen? Doen we niet moeilijk over! De eerste termijn betaal je binnen 15 dagen na boeken en het totaalbedrag uiterlijk 8 weken voor aankomst.

Gratis annuleren binnen 24 uur

We begrijpen het als je nog even wil nadenken, je kunt je boeking kosteloos annuleren binnen 24 uur na boeken. Dat gaat heel makkelijk via Mijn Roompot.